pondělí 29. června 2015

Slamák (outfit)

Krásný den nabitý pozitivní energií, přeji =)

Dnes tu mám outfit, který na své zveřejnění čeká zhruba týden a dnes přišla ta správná doba =) Jedná se o outfit se slaměným kloboukem, který jsem si pořídila v Německu. Slaměných klobouků není nikdy dost, tento jsem si pořídila především kvůli černé stuze. Nakombinovala jsem ho s trikem z C&A, které je se zebrou a už jste ho tu mohli jednou vidět. Vzala jsem si koženkové leginy, botky s hadím vzorem taktéž z C&A a svou bordó bundu, na kterou jsem málem zapomněla. Abych udržela souhru barev, zvolila jsem černou kabelku se střapci na bocích =)

Ten den jsem byla naprosto bezradná, kde outfit vyfotím. Ono to bývá dost často tak, že když to neplánujete, najde se míst kvantum, ale jakmile ho chcete na nějakém pěkném nafotit, žádné najednou není k dispozici. Nakonec to vyhrála opět garáž, ale tentokrát klasická, modernější bílá s kusem oranžové zdi s cihlami, tak snad to takhle nebude vadit a mrknete se na outfit rádi i tak =)

Jak to máte s focením vy? Přemýšlíte o místech, kde se necháte vyfotit, nebo to neřešíte?








Mějte prima zbytek dne a budu se těšit na vaše komentáře =)

kkiss

neděle 28. června 2015

Orange with Royal blue (outfit)

Na tuhle barevnou kombinaci jsem se moc těšila a měla ji v hlavě od doby, co jsem si v Orsay pořídila nový šátek s oranžovými střapci.

Královská modrá a červená jsou mými barvami, cítím se v nich strašně dobře a mám pocit, že mi sluší. Přehoz, který jste už mohli vidět ve dvou barvách mám tedy i ve třetí a to královské modré. Celý outfit jsem ladila právě do těchto dvou tónů. Střapce pěkně hrály s barvou espadrillek, jejichž barva je také svítivě oranžová. Kabelka pak byla jasná volba - modrá oblíbenkyně.





Ten den jsme si našli s přítelem místo na focení u garáží, tentokrát ale ne zelených... Jak si tak fotíme, slyšíme, jak někdo kňučí a někam skáče... Zvuky byly vskutku vtipné, tak jsme oba propukli v smích a přítel samosebou nezapomněl mačkat spoušť....


Zvuky nepřestaly, tak jsme se začali rozhlížet, odkud to jde.... a našli jsme jejich původ!!!


Byl to jeden psí kamarád, který jak nás slyšel, tak se chtěl mazlit a skákal na vysoké dveře od zahrady, takže jsme si udělali chvíli pauzu od cvakání a šli ho pomazlit, byl neuvěřitelně vděčný, až jsem měla choutky ho ukrást... =D Ale nechali jsme ho tam a aspoň ho řádně podrbali za ušiskami!!!



Mě by dnes zajímalo, která barva je ta "vaše"? Ve které se cítíte skvěle a máte pocit, že to jste vy!

kkiss

sobota 27. června 2015

Jen pár slov....

Máme poměrně zataženou neděli a tak jsem se rozhodla pro napsání pár slov. 
V první řadě bych vám chtěla poděkovat za podporu, přízeň, komentáře a vaše návštěvy tady u mě, na mém blogu, v mém království. Chtěla bych upozornit na to, že jsem vděčná za každý smysluplný komentář, ať už je pozitivní, nebo negativní. Posouvá mně dopředu a je pro mne hnacím motorem pro další články. Co ale pochopit nedokáži a rozhodně nebudu chtít chápat jsou anonymové, kteří se snaží akorát otravovat a znepříjemňovat nám životy... Absolutně se nebudu vyjadřovat k vulgárním a laciným komentářům, které jen člověka uráží a asi se tím vy, ubožáci, snažíte poukázat na to, jak jednodušší jste a ještě tak zbabělí, že se schováte po anonyma.. Upřímně? HANBA VÁM! Čeho chcete docílit nadávkami, urážkami a hnusy, které sejete na naše blogy? Co si myslíte? Že kvůli vám se posadíme na prdel a zabalíme to, nebo že přestaneme nosit oblečení, které vy považujete za já nevím jaké? Omyl... Ale to asi hlupáci jako vy nepochopí...

Potom je tu ta druhá skupina "slušných anonymů", kteří se dokáží zdržet vulgarismů, dokonce píšou gramaticky až kupodivu vysoce správně, ale stále jen haní a uráží, jen slušněji napsanou verzí. Víte co, mně nevadí, když mi napíšete váš názor, že se vám něco na mém outfitu nelíbí, nebo že byste si něco a ono nevzali a proč, je to váš názor, jsem jim otevřená a vážím si jich, ale berte v potaz, že já se vám nesnažím udávat rytmus a styl toho, v čem máte a nemáte chodit oblékání.. Můj blog je tu proto, že se ráda dělím o své slasti a strasti z života, o novinky, outfity, kosmetiku.. Tedy o to, co ráda nosím, dělám, co mě baví. A upřímně je asi pochopitelné, že tu prezentuji outfity a oblečení, které se mi prostě líbí a cítím se v něm dobře.. Opravdu mě včera "pobavil" komentář od jedné slušné anonymky, která mě v podstatě vyčetla vše od hlavy až k patě (na samém konci mi pochválila - asi jako vykoupení - fota pivovaru) a dokonce nezapomněla podotknout, že v takovém outfitu by nešla vynést ani odpadky?! Vzkaz pro vás, moji "milí"... Hodně by mě zajímalo, v čem a jak chodíte oblékáni vy, když jste tuze chytří a mé "hadry", které jsou tak šíleně nesourodé byste si nevzali ani k vynesení odpadků. Ona kritika snadná a dílo těžké. Strašně ráda se podívám k vám na blog, na vaše úžasné ohozy a outfity a ráda se nechám inspirovat. Takže když k tomu máte co říci, respektive jak to zkritizovat, mějte ty koule a podepište se, dejte odkaz, kam se na Vás, HVĚZDY, mohu jít podívat. Opravdu se na to velice těším a nemohu se dočkat. Úplně vidím, kolik z vás se pochlubí svým stylem, bude mít tu odvahu a koule se postavit v podstatě na pranýř s vlastní kůží široké veřejnosti.. Takže se laskavě zamyslete, než nám na blogy začnete psát rádoby velice moudré rady, postřehy a výtky a  zameťte si před vlastními prahy.

Díky...



Teď už jen pár slov k outfitu, kterým jsem článek doplnila.. Oblékla jsem se do ležérně elegantního stylu, kterému tento nádech daly především tenisky. Na sobě mám kšiltovku a triko z Primarku, zbytek je noname. Tenisky moc často nenosím, ale když už, stejně se snažím je ladit do slušnějšího rázu.








Všem blogerkám přeji, ať si nenechají otravovat životy a jsou stále pozitivní a takové, jaké jsou!

kkiss

pátek 26. června 2015

Olivová (outfit) + návštěva pivovaru

Olivově zelená koženková bunda na sebe přeci nemohla nechat déle čekat, takže se snad není čemu divit, když vám dnes ukáži outfit právě s ní a mimo jiné také s novými botkami, kabelkou a trikem.

Dalo by se říct, že je to "nový outfit" od hlavy až k patě s výjimkou koženkových legin, které už mám nějaký ten pátek.
Když jsem nakupovala, už se mi v hlavě rodily představy a myšlenky, jak to vše nakombinuji a co s čím budu nosit. Máte to také tak? Rodí se vám při nákupech představy a variace? Doufám, že nejsem blázen jediná, ale tuším, že snad ne, tak mě když tak podržte =)))

Zebří triko z C&A je prima v tom, že je delší - hodí se tedy k leginám, protože sahá mírně pod zadek. Rozhodovala jsem se mezi černou a bílou variantou, ale nakonec vyhrála černá, protože mi přišlo, že zebra tak více vynikla a celkově více inklinuji k černé před bílou.

Na nožky jsem obula nové slip ony taktéž z C&A, které jsem si nesmírně zamilovala. Dají se nosit v dešti, který nás momentálně dost na severu Čech trápí, takže je to paráda, když je pak mohu jen otřít a jsou zase připravené k dalším dnům, i těm deštivým. Bunda, která hraje v dnešním outfitu hlavní roli, jsem si pořídila také v C&A, takže by se tak trošku dalo říct, že dneska se ten outfit může jmenovat C&A od hlavy až k patě, haha =D Ale mám tu ještě jeden prvek, bez kterého by celkový outfit nebyl takovým, jakým bych chtěla.. Kabelka z Orsay! Viděla jsem ji už dávno, ale nechtělo se mi za ni utrácet tolik peněz. Takže jakmile jsem viděla cedulku hlásající slevu, byla má! Jste zvědaví, jak ten outfit vypadá pohromadě a jestli jednotlivé kousky z C&A k sobě ladí a stojí zato? Tak se pojďme mrknout =)




Málem bych zapomněla, že ten den jsem měla na krku poprvé také Horovo oko, které se mi moc líbí a nosím ho teď snad denně. Uši mi pak zdobily náušničky od přítelovo maminky za státnice, které tímto ještě jednou moc děkuji, miluji je! Jsou decentní a díky stříbrnému zapínání mi nečernají uši jako z jejich bižu kolegyň. Btw, také maminkám svých přítelů neříkáte rády tchyně? Mně to přijde hanlivé, i když je to označení naprosto normální...





Ten den se kousek od bydliště přítele konalo slavnostní otevření jednoho "znovu vzkříšeného" pivovaru, takže jsme šli ochutnat pivečko a pokecat s přáteli. Abych vám ukázala, jak to v takovém pivovaru vypadá, všechno čerstvě udělané, dovolila jsem si nahlédnout dovnitř a udělat pro vás pár fotek =)





Nemohla jsem odolat a musela vám vyfotit i klášter, u kterého se pivovar nachází... Zrovna se schylovalo k bouři, ačkoli to vůbec nevypadá, protože se mraky hnaly z druhé strany... a tak sluníčko ještě svítilo z posledních sil a vznikla tak tato nádherná fota!





Dnes už to bude skutečně vše! Doufám, že se vám článek a outfit líbil, budu moc ráda za vaše komentáře! Mějte se prima a užijte si víkend, já se během něj ozvu!

kkiss

středa 24. června 2015

Novinky z nákupů - Primark, kosmetika, boty

Ano, už je tomu tak, jsem tu s dalšími nákupy z Německa a to konkrétně z Primarku, C&A, DMka a Orsay.

Německo na nákupy přímo miluji, protože si z něho odvezu za málo peněz hodně věcí a vůbec to není tak, že by byly nekvalitní a hned jsem je po jednom vyprání musela vyhodit, ba právě naopak. Primark miluji i na drobnosti jako jsou doplňky, dárky pro blízké, nějakou tu tělovou kosmetiku, ale hlavně na šátky, klobouky, boty, spodní prádlo a v neposlední řadě oblečení.
Tentokrát to v Primarku sršilo postavičkami z Mimoňů a vše bylo snad s jejich potiskem. Jedinou věcí s jejich tématikou, kterou jsem hledala, byly TicTac ve velkém balení, které tam ale bohužel neměli. Ach jo, člověk by si přál jednu drobnost a tu nemají, ale spousty jiných kravinek, to ano! No nevadí, alespoň mi zbyly peníze na udělání si radosti něčím jiným =) Ani nevím, kde začít, protože jsem si tentokrát pořídila od každého "fochu" něco...

Začnu nakonec Primarkem, ale asi to vezmu na přeskáčku z různých krámů. V Primarku jsem si udělala radostí hned několik. Zde můžete vidět šaty, na kterých se mi moc líbí vzor, jsou jednoduché, na šňůru v pase a s knoflíky v horní části, na léto budou jako stvořené. Slaměný klobouk s černou stužkou už byl musthave kousek, který mi zákonitě musel rozšířit kloboukovou sbírku =)




Další super úlovek v podobě nových slip on bot s plastickou krokodýlí kůží, jsem pořídila v C&A ve slevě a nemohla bez nich odejít. Původně jsem se trošku bála, co mi na ně řekne mamuša, protože jsem si nebyla jistá tím, co mi na takový styl řekne, ale nakonec mi je pochválila a sdělila, že by si něco podobného přála klidně pro sebe. Radost jsem si udělala také novou kabelkou z Orsay, která byla opět ve slevě a připomíná mi staré nákupní, plastové tašky. Tahle je z pokoženkovaného bílého materiálu, uvnitř má černý pytel s kapsou na zip a přihrádkami, který se dá stáhnout. Kupodivu má tahle kabelčička i odepínací popruh, který se hodí, ale lépe vypadá a i se nosí prostě jen tak v ruce, což brzy uvidíte v outfitu =)




Proužkománie u mě propukla v naprosto velkém stylu! Tentokrát jsem ulovila tyhle tři kousky z Primarku a to v podobě dvou triček, kdy jedno je z dětského oddělení v jejich největší velikosti a také sukni, která byla ve slevě a už ji vidím k nějakému jednobarevnému triku a sáčku.


Téměř pokaždé, co jedu do Primarku, si z něj odvezu nějaká jednobarevná basic trika. Stojí pár korun a jsou kvalitní a navíc se ke všemu hodí, takže v nich nikdy neváhám a jen vybírám barvy, které ještě nemám a o které chci svou zásobu rozšířit.


Tohohle krasavce s třásněmi jsem ukořistila ve slevě v Orsay. Moc se mi líbí jeho kresba v kontrastu s křiklavě oranžovo-červenými střapci na koncích.


C&A mě tentokrát velice mile překvapilo, protože jsem si mimo bot a trika, které uvidíte za chvíli, v něm pořídila i tuhle olivově zelenou koženkovou bundu, která byla opět ve slevě a jejíž barvě jsem propadla ihned po jejím vyzkoušení. Uhranula mě hned na první pohled, ale byla jsem zvědavá, jak mi sedne jako blondýně a musím říct, že jsem se v ní cítila skvěle, takže jsem neváhala.





Zebří triko z C&A, to byla snad povinnost si ho vzít...


V Primarku jsem si pořídila také blyštivé náušnice a k nim jsem přihodila i symbol Horova oka, který mě moc zaujal a na krku vypadá pěkně, na slunci se třpytí a je jemný.


V DM jsem pak přihodila k nákupu pastu na zuby s okamžitým bělícím efektem, také kokosový sprcháč, který u nás bude prý dostupný do měsíce - ach jo, proč my jsme furt pozadu... a nesměla jsem zapomenout ani na laky od mé oblíbené značky P2.



Z mých posledních nákupů a úlovků by to bylo vše, budu se těšit na vaše komentáře a můžete připojit, kam rádi jezdíte nakupovat vy a proč =)

kkiss