úterý 12. března 2013

DIY - cvoky na koženkové bundě

Krásné úterní ranko =)

Jak jsem se zmínila v nedělním článku, vyzkoušela jsem si poprvé DIY se svou spolužačkou z Prahy. Nakoupila si cvočky a chtěla si vyzdobit svou černou koženkovou bundu, kterou měla 2x a tak si chtěla udělat jednu jinačí.


Cvočků jsme měly na výběr snad ze tří nebo čtyř druhů. Pečlivě jsme vybraly cvoky, kterými se měla bunda zdobit a poté jsme si bundo pěkně rozložily na gauč a přikládaly cvočky, abychom zjistily, kam se nejlépe hodí a jestli to bude spolu ladit.

Začaly jsme zdobit největšími cvoky ve tvaru hrotů, které jsou na našroubování. Zvolily jsme pro jejich umístění ramena. Zprvu jsme se bály, jestli to nebude vypadat příliš rockově, nebo punkově, ale nakonec jsme byly z našeho rozhodnutí nadšené. Nejprve jsme si nůžtičkami prostříhaly dírky, kam jsme následně "protáhly" spodní část cvočku a poté našroubovaly vrchní dílek - hrot.


Když jsme měly hotovou tuto část, přemýšlely jsme, kam bychom umístily zlaté pecičky. Nápadů a míst bylo hodně, ale nakonec jsme se rozhodly pro ozdobení zadní části - podél švu jsme umístily cvočky vodorovně, aby záda nebyla "holá".





Nakonec jsme se rozhodly dát cvočky i do přední části, tentokrát svisle dolů - na švy a také pod kapsu - aby vypadalo "cvočkování" dokončeně.


Protože nám to bylo stále málo, udělaly jsme ještě poslední cvočkování v podobě lemů kolem rukou. Tím jsme dílo dovršily a byly konečně naprosto spokojené.


Má první zkušenost s DIY mě strašně moc nadchla a ihned jsem si objednala sama cvočky. Jakmile mi přijdou, pouštím se do ocvokování vlastních věcí.

Náš výtvor zepředu

Dle mého názoru se investice do cvočků vyplatí, jelikož si tak můžete originálně vyzdobit jakýkoliv kousek podle sebe a nemusíte dávat majlant v obchodě za již ozdobené kousky.

Zezadu



Jak se vám líbí náš první DIY pokus?
Chystáme se také na pletení svých DIY náramků, jen co nakoupíme komponenty, tak se můžete těšit na další výtvory =)

kkiss =*




6 komentářů:

  1. Ty malý cvočky jsou super, vypadá to pěkně, akorát ty hroty jsou děsný, vůbec mi to tam nesedí, ale každému se líbí něco jiného. Hlavní je, že je kámoška spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Miesto tych vacsich hrotov by som zvolila o kusocek mensie, ale inak to vyzera dobre....ja si tiez myslim, ze investicia do drahych kuskov s cvokmi je niekedy zbytocna a tiez rada experimentujem :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je super, jste holky šikovný, já se hrozně moc těším na léto až si takhle udělám kraťáka a tríča .)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty nahoře jsou divný:D...ale jinak se mi to moc libí!

    OdpovědětVymazat
  5. tiež by som tie hore vymenila za menšie:) je to také hodne drsné teraz :D ale inak to na tej koženej bundičke sedí :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  6. Je to velkej vodvaz s tema bodlinama :D kamaradka je tak chtela, tak hlavne, ze je spokojena ona :) Me pak napadlo, ze si vlastne nemuze vzit ani normalni kabelku, ktera se dava pres rameno (kvuli bodlinam). Kazdopadne prvni pokus. Jiz mam v planu dalsi, tak snad se mate na co tesit :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*